Over

FacebookTwitterGoogle+Delen

Wie zijn wij?

Snelfunderen BV is een jong en dynamisch bedrijf dat tot doel heeft haar schroeffunderingen toegankelijk te maken voor iedereen. Door een kosten-georiënteerde strategie en landelijke dekking van montagepartners en dealers kunnen we prijzen laag houden en toch een hoge servicegraad bieden. Snelfunderen BV verkoopt schroeffunderingen en accessoires van verschillende fabrikanten zodat we naast een scherpe prijs door schaalvoordelen, ook maatwerkproducten kunnen leveren.  Kortom, het meest complete assortiment tegen de laagst mogelijke prijs.

 

Kwaliteit

Onze schroeffunderingen voldoen aan alle internationale eisen die worden gesteld. Voor de Europese markt zijn de fundamenten voorzien van een CE markering. Alle typen fundamenten zijn gecontroleerd en gecertificeerd door het wereldwijd gerenommeerde Bureau Veritas. Bureau Veritas is wereldwijd een professionele dienstverlenende organisatie. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen om organisaties te helpen bij het realiseren, het onderhouden en het aantonen van de verplichtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (QHSE & SA – Quality, Health & Safety, Environment and Social Accountability). (logo)

 

Contact

Ook overtuigd geraakt van de eindeloze mogelijkheden van schroeffunderingen? Neem dan gerust contact op met één van onze montagepartners of direct met Snelfunderen BV. U kunt ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier om met ons in contact te komen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen vinden we een goed gefundeerde oplossing!

 

Snelfunderen BV
Paardskerhofweg 14
5223 AJ ‘s-Hertogenbosch

Reacties

reacties

Comments are closed