Producten

FacebookTwitterGoogle+Delen

 

Ons assortiment schroeffundamenten kent verschillende productseries.  Hiernaast bieden we verschillende accessoires voor het fixeren van verschillende toepassingen. Voor de installatie van onze fundamenten ontwikkelden we een uitgebreid assortiment handmatige, elektrische en hydraulische machines.

A-SERIE

Dit fundament is voor een groot aantal toepassingen in te zetten. De flensplaat heeft een dikte van 8 mm en doorsnede van 200 mm. De flensplaat is voorzien van 11 en 13 mm sleufgaten in diverse richtingen. Hiernaast is tevens een centrale M 16 moer ingelast. Denk hierbij aan de fundering van dragende balken en staanders, containers, straatmeubilair, rolpoorten, vakantiewoningen, houtskeletbouw etc.

Verkrijgbaar in de diameters  76 mm en 89 mm in lengtes van 800 tot 2000 mm

G3 / G4-SERIE

Dit open schroeffundament is ontwikkeld voor masten, palen, hekwerken, buizen etc. Met 3 of 4 moeren M 12 of M 16 is het te plaatsen object te fixeren en te stellen. De standaard serie bestaat uit 10 modellen. Afwijkende, op maat gemaakte modellen zijn binnen afzienbare tijd leverbaar.

Verkrijgbaar in de diameters 68 mm, 76 mm en 89 mm in lengtes van 800 mm tot 1500 mm.

RIM-SERIE

Voor het plaatsen van bijvoorbeeld palen, vlaggenmasten en staanders voor zonnezeilen bieden we een open schroeffundament met diameter 140mm. De staanders kunnen eenvoudig en zeer stabiel worden gefixeerd met gebroken split.

Verkrijgbaar in diameter 140 mm met 89 mm conus punt in lengtes van 1250 mm, 1550 mm en 2050 mm.

VERLENGBARE-SERIE

Met 5 verschillende diameters in 3 wanddiktes bieden we een zeer ruim assortiment verlengbare schroeffundamenten. Onze ingenieurs kunnen een statische berekening maken van alle series professionele schroeffundamenten. Met belastingen tot 20 ton per fundament.

DOE-HET-ZELF SCHROEFFUNDERING

Kijk op www.bayo-s.nl/hobby voor verkooppunten voor onze doe-het-zelf schroeffundering. U kunt op de verkooppunten een montagesleutel huren.

products-diy

PAALHOUDER

Met deze speciaal ontwikkelde paalhouder kunt u op onze A-serie uw palen snel en exact plaatsen. Basisplaat 5 x 150 x 180 mm. Montageplaat in 6 x 100 x 100 mm. Draadeind M 20.

ALUMINIUM MONTAGEPLAAT

Deze aluminium montageplaat is tevens te gebruiken voor het exact gecentreerd plaatsen van bijvoorbeeld uw aluminium overkapping. Afmetingen 8 x 200 x 220 mm.

MONTAGEHOEK

Voor het snel plaatsen van palen, balken, staanders. Afmeting 3 x 70 x 200 mm

INDRAAIGEREEDSCHAP

Met een handindraaisleutel kunt u eenvoudig, handmatig schroeffundamenten tot een lengte van 1000mm indraaien. Indien u slechts enkele keren per maand een schroeffundament plaatst is dit een prima hulpmiddel. Verstelbaar in hoogte, verlengbaar voor een groter moment (meer kracht) en verkrijgbaar met diverse adapters.

Met de XE 5.0 bieden we u de krachtigste machine in de markt met een koppel van 5.000 Nm. De XE 5.0 indraaimachine is een 100% Duits fabricaat.

  • De krachtigste machine in de markt
  • Beste prijs- kwaliteitsverhouding
  • 100% Duits fabricaat
  • koppel 5.000 Nm
  • Automatische uitschakeling
  • Speed control
  • CE markering

Voor grotere projecten en zwaardere toepassingen bieden we met de DINO-300 de krachtigste machine in zijn gewichtsklasse. Met 12.000 Nm max. torque kunnen fundamenten tot diep in de draagkrachtige laag worden ingedraaid.

Reacties

reacties

Comments are closed