Solar

Constructies voor veldopstellingen

Snelfunderen is Benelux Partner van BAYO-S Solar. Met meer dan 500MW aan ervaring, bieden we samen met BAYO-S Solar de best mogelijke oplossing voor uw projecten.


Digitale trekproeven

Door het houden van verschillende bodemtests kunnen we de belastingcapaciteit van onze schroeffundamenten duidelijk inzichtelijk krijgen. De bodemtests worden uitgevoerd met hydraulische machines en de verkregen gegevens worden conform wetgeving digitaal opgeslagen. Op basis van deze gegevens gaat ons team van Nederlandse engineers aan de slag om de meest optimale dragende constructie te ontwerpen. Onze berekeningen zijn uiteraard op basis van Eurocode 7.


Kwaliteit

Wanneer veel geld wordt geïnvesteerd in een zonnepark, mag u verwachten dat uw leveranciers volgens de daarvoor gestelde normen werken. Op het gebied van constructieve berekeningen, tests, veiligheid, wetgeving, milieunormen. Snelfunderen levert constructies van een hoogwaardige kwaliteit, zorgt voor opleiding voor personeel en voorziet alle werknemers van veilige kleding en goed onderhouden machines. Wij bouwen uw zonnepark dan ook met ervaren en gekwalificeerd personeel. Van monteur tot constructeur.

Afhankelijk van het project en de wensen van onze klanten, werken we waar mogelijk met mensen met een beperking. Deze worden ingezet voor passende, eenvoudige werkzaamheden. Hiermee bieden we ze een zinvolle, prettige en actieve dagbesteding.


Full service installateur

Snelfunderen ontzorgt omtrent alle aspecten van de fysieke bouw van het zonnepark. De volledige logistieke organisatie van de constructieve elementen is bij ons in veilige handen. Van on-site logistiek tot afval-management. Van constructieve onderbouwing tot het monteren van de zonnepanelen.


Montage door snelfunderen

Snelfunderen is groothandel in schroeffundamenten en montagegereedschappen maar kan ook de montage voor u verzorgen.
Een offerte is snel aangevraagd met onze fundamentwijzer.

Samen bespreken we de mogelijkheden