Montage door snelfunderen

Van advies en berekening

Voordat onze monteurs uw schroeffundering vakkundig installeren, bieden we u allereerst een gedegen advies. Op basis van de door u verstrekte basisgegevens kunnen we doorgaans snel en eenvoudig een gepaste schroeffundering offreren. Bij zwaardere toepassingen en bouwwerken waarbij een constructieve onderbouwing gewenst of zelfs vereist is, bieden we als enige partij in de markt de mogelijkheid een statische calculatie op basis van de Eurocodes.

Met onze constructieve onderbouwing kunt u naar uw constructieadviesbureau of gemeente. We maken deze funderingsberekening op basis van een sondering van de montagelocatie en de statische lasten van uw toepassing.

Montage

Met onze zeer compacte en krachtige machines kunnen onze monteurs op de meest moeilijk toegankelijke locaties een schroeffundering installeren. Met belastingcapaciteiten tot 18 ton per fundament.

Voor grotere projecten waarbij werkruimte niet direct een rol speelt, kunnen we onze hydraulische machines inzetten. De machines zijn voorzien van torque reader, waarmee het indraaimoment van ieder schroeffundament kan worden gemeten en vastgelegd.

Zelf installeren

Snelfunderen levert ook montagegereedschappen aan professionele afnemers. Van compacte elektrische, tot zware hydraulische machines. Neem gerust contact op.

 

Samen bespreken we de mogelijkheden