Monteur schroeffundamenten

Monteur schroeffundamenten

Ben of ken je iemand die per direct op zoek is naar een mooie uitdaging? Die gouden tip kan jou zomaar €1.000,- opleveren!*

Zoek je een andere baan waarin jij je energie wél kwijt kan? Dan ontmoeten wij jou graag. Wij zijn per direct op zoek naar monteurs die van aanpakken houden. We bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn flexibel, jij ook?

Wat doe je als Monteur Schroeffundamenten?

Wil jij een actieve baan in de buitenlucht?

Als monteur plaats je met precisie schroeffundamenten met onze elektrische en hydraulische machines om onze klanten te voorzien van een solide fundering. Ook rekenen we op jou voor een goede voorbereiding en het veilig vervoeren van de onderdelen en hightech installatie apparaten.

Montage ervaring is niet noodzakelijk! Je wordt namelijk ingewerkt door onze ervaren monteurs.

Wat bieden wij?

✅ Goed salaris

✅ Uren zijn bespreekbaar

✅ Ook ZZP’ers zijn welkom

✅ Werken in de buitenlucht

✅ Veel werkplezier en gezellige collega’s

✅ 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)

✅ De mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie

Wie is onze ideale kandidaat?

✅ Een echte aanpakker (fysiek werk)

✅ Communicatief vaardig

✅ Werkt nauwkeurig

✅ Vroege vogel

✅ In het bezit van rijbewijs BE (of bereid deze te halen tijdens dienstverband)

Snelfunderen in een notendop

Snelfunderen is een toonaangevend montagebedrijf op het gebied van schroeffunderingen. Als enige partij in de markt kunnen we een officiële Eurocode berekening aanleveren en daarmee onze schroeffundering onderbouwen voor gemeentes, zakelijke of particuliere opdrachtgevers. We kunnen met recht zeggen dat we hiermee vooroplopen in onze markt.

Ons private label FIRST BASE Ground Screws ontwikkelt en produceert de schroeffundamenten die in 7 verschillende Europese landen worden verkocht. In heel Nederland zijn jouw collega’s en jij de drijvende kracht die het monteren onder handen nemen. Denk aan funderingen voor vakantiehuizen, zonneparken, hekken of een speeltuin

Kom ons team versterken!

*Aanbrengbonus:
Wanneer wij iemand die jij ons hebt getipt na 6 maanden een vast contract aanbieden (en deze wordt geaccepteerd) dan storten we € 1.000,- netto op je rekening. Ook als je jezelf aandraagt! Wanneer meerdere mensen eenzelfde persoon aandragen: de eerste persoon die iemand aanbrengt, krijgt de uiteindelijke bonus.

Deze vacature en aanbrengbonus is niet tot stand gekomen in samenwerking met of gesponsord door Facebook in welke zin dan ook. Door deze pagina te bezoeken en/of jouw gegevens achter te laten om kans te maken op de aanbrengbonus, ga je akkoord met onze privacyverklaring. Snelfunderen stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of het foutief interpreteren van informatie wat betreft de aanbrengbonus. Snelfunderen behoudt zich het recht voor om haar privacyverklaring aan te passen en te wijzigen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.